Tarta z rabarbarem i bezą
Tarta z rabarbarem i bezą jest wynikiem dzisiejszej szybkiej akcji pod tytułem “jedziemy do Dziadków”! 🙂 Już wczoraj na…
13 maja 2018Tarta z rabarbarem i bezą jest wynikiem dzisiejszej szybkiej akcji pod tytułem “jedziemy do Dziadków”! 🙂 Już wczoraj na…
13 maja 2018Fit batony bounty to mój absolutnie ulubiony przepis… Od wczoraj! 🙂 Tak, tak, wzięłam się za czytanie różnych stron…
8 maja 2018Glazurowane marchewki z miodem, odrobiną masła, migdałów. Pyszne, aromatyczne, idealne jako dodatek do obiadu czy grilla. Najlepiej wykorzystać młode…
30 kwietnia 2018Sałatka z jajkiem i miętą z dodatkiem kaszy pęczak i sosu na bazie ajwaru jest pyszna! Znajdziecie w niej…
26 kwietnia 2018Placuszki kokosowe są bardzo sycące, a sama mąka jest wymagająca. Zachowuje się ona zupełnie inaczej podczas pieczenia/smażenia niż pszenna.…
24 kwietnia 2018Ciasto z cukinią i bananami (FIT) jest zachwycające. Wilgotne, mięsiste, a jednocześnie strukturę ma delikatną i gładką. Napompowane powietrzem,…
22 kwietnia 2018Cytrynowe ciasto ze szpinakiem – piękny kolor, niesamowity smak i puszystość. Takie ciasto powinna upiec każda z nas –…
19 kwietnia 2018Śniadanie do łóżka to temat niezwykle przyjemny i w zasadzie prosty. Przygotowując takie śniadanie chcemy w drugiej osobie (lub…
13 kwietnia 2018All inclusive czy warto? Jestem leniuchem. Leniuchem, który kocha wygodę, piękne widoki. Osobą, która zwiedzanie stawia na drugim miejscu.…
12 kwietnia 2018Pasta z awokado i fety to mój sposób na wiosenne śniadanie, które idealnie sprawdzi się na sobotnie i niedzielne…
10 kwietnia 2018Szczerze mówiąc o wycieczkach do Egiptu słyszałam znakomitą większość negatywnych opinii. Psioczono na popularne, turystyczne, miejscowości, które nic do…
6 kwietnia 2018Ciastka bez mąki i tłuszczu (musli) to moja propozycja na zdrowsze, ale niekoniecznie mało kaloryczne ciastka. Przy przepisach na…
15 marca 2018