Inne/Konkursy

KONKURS

23 sierpnia 2012
Szybkie rozdanie wafli gofrowych (które uwielbiam!) i maty plażowej firmy JUTRZENKA.
Do wygrania są 3 zestawy, które liczą:
słomianą matę plażową z logotypem Familijne wafle Gofrowe
2 opakowania Familijnych wafli Gofrowych z musem o smaku waniliowym 
2 opakowania Familijnych wafli Gofrowych z musem czekoladowym
Aby wygrać taki zestaw, który posłuży Wam np. przy wizycie niezapowiedzianych gości,
 należy odpowiedzieć na pytanie:  
Jeśli gofry to jakie i gdzie?
Ja zaczynam:
Gofry tylko z bitą śmietaną i truskawkami nad morzem!:)
Osoby bez konta w google (bez danych o sobie, kontaktu e-mail) proszę o zostawieniu adresu e-mail (warunek konieczny).
Czas start!:)
Koniec konkursu 26.08.2012
 
 
 
Aaaa, a jak już otrzymacie wafle, cyknijcie fotkę i zgłoście ją do konkursu  TU!

Przeczytaj również

34 komentarze

  • Reply Sisterskitchen 23 sierpnia 2012 at 07:51

    Jeśli gofry to tylko własnoręcznie zrobione, świeżutkie z bitą śmietaną, frużeliną lub malinami, obowiązkowo polane rozpuszczoną gorzką czekoladą!

    aisha603917872@interia.pl

  • Reply Kasieńka 23 sierpnia 2012 at 07:59

    Gofry tylko w domu, w niedzielny poranek 🙂 W ten weekend będą ze śliwkami podgotowanymi w korzennych przeprawach i śmietaną 🙂
    Były już z nutellą i bananami, z jabłami z cynamonem, z malinami śmietaną i białą czekoladą, z pieczonymi brzoskwiniami z cynamonem, … ! Uwielbiamy gofry 🙂
    Pozdrawiam!

  • Reply Zjawa 23 sierpnia 2012 at 08:01

    Jeśli gofry to tylko z czekoladą lub bitą śmietaną.. koniecznie na ulicy (jak dzikus ^^) po udanych zakupach. Odrobina przyjemności i próba zaspokojenia głodu, bo przecież do domu taaaak daleko 😉

  • Reply Aneta 23 sierpnia 2012 at 08:06

    Gofry z lodami i świeżymi jeżynami z odrobiną kardamonu i pyszną konfiturą jagodową wykonane przez moją znajomą i zjadane w jej górskiej chacie w Zawoi 😉
    atena20@poczta.onet.pl

  • Reply Aurora 23 sierpnia 2012 at 08:08

    Z czekoladą, po seksie, na łóżku ( i co z tego, że będą okruszki?) 😀

  • Reply Hofi_ 23 sierpnia 2012 at 08:10

    W Waszawskich Łazienkach Królewskich- po królewsku czyli z bita smietana ananasem i brzoskwinią.

  • Reply Dusia 23 sierpnia 2012 at 08:12

    no jak to gdzie, w gdańsku jelitkowie 🙂 z bitą śmietaną koniecznie 🙂

  • Reply Magda 23 sierpnia 2012 at 08:21

    jeśli gofry to koniecznie nad morzem! nigdzie indziej nie smakują tak dobrze 🙂
    a z czym? z bita śmietaną obowiązkowo! ze świeżymi owocami, polewa czekoladowa i kolorowa posypka! bo jak już jeść gofra to takiego ‚wypasionego’!^^

  • Reply Karolaa 23 sierpnia 2012 at 08:22

    Ze świeżymi owocami zrobione własnoręcznie w domu, gdzie zapach gofrów unosi się na cały dom – uwielbiam ten zapach 😀

  • Reply Beata Foltynowicz 23 sierpnia 2012 at 08:29

    Gofry czekoladowe z owocami i sosem karmelowym podane z mrożoną kawą – koniecznie na tarasie w ciepły letni poranek.

  • Reply asieja 23 sierpnia 2012 at 08:37

    ciepłe gofry posypane cukrem pudrem, jedzone nocą na schodach jakiejś gdańskiej kamienicy na starówce. koniecznie z Kimś u boku.

  • Reply Agata 23 sierpnia 2012 at 08:43

    Jak gofry to w Wiśle na deptaku, z bitą śmietaną i ze wszystkim co mają, jak szaleć to szaleć co tam będę wymierać między owocami a sosem czekoladowym 😀

  • Reply Ulciaaaaaa 23 sierpnia 2012 at 09:23

    Własnoręcznie zrobione, z bitą śmietaną, polewą lub owocami 🙂 mniam

  • Reply pleasureofcooking 23 sierpnia 2012 at 09:37

    Gofry koniecznie z bitą śmietaną i niezliczoną ilością owoców, oczywiście na wakacjach nad morzem bądź w mieście w ramach deseru po pysznym, niedzielnym obiedzie.

  • Reply mama-misi-tosi 23 sierpnia 2012 at 09:41

    jak gofry to tylko nad morzem z bita śmietana i owocami bo w mieście takich nie znalazłam

  • Reply CornerWithRecipes 23 sierpnia 2012 at 09:54

    Z bitą śmietaną i borówkami amerykańskimi, po kilku godzinach plażowania w Jarosławcu. Takie gofry traktuję jako nagrodę za wytrzymanie na słońcu dłużej, wśród szczęśliwych, ale głośnych dzieci, plażowych filozofów i innych ciekawych jednostek ;D Warto się poświecić za taką nagrodę 😉

  • Reply amaranthrose 23 sierpnia 2012 at 10:25

    Jeśli gofry to tylko na Zakopiańskich Krupówkach.
    Po długiej i męczącej wędrówce po Tatrach, kiedy zmęczeni schodzimy ze szlaku, gofry są dla nas najlepszą nagrodą.
    Jakie?
    Kupowane zawsze w tej samej budce. Jeszcze ciepłe, z ogromną porcją bitej śmietany i świeżymi owocami. Pycha!
    ola576@o2.pl

  • Reply MartynCia ^^ 23 sierpnia 2012 at 10:41

    Jak gofry to oczywiście na jakimś miejskim jarmarku/festynie, gdzie rozmaite zapachy przenikają się wzajemnie, tocząc bój o to który wygra. A zapach cieplutkich gofrów zawsze wygrywa i dociera do naszych nosów. Jeżeli chodzi o dodatki, to prawdziwą ucztą dla podniebienia jest bita śmietana wraz z owocami (gruszką, truskawką, borówką, nektarynką), skąpana w lekko podgrzanej polewie czekoladowej lub karmelowej.. 😉 mmmm mniam

  • Reply Karra 23 sierpnia 2012 at 11:07

    Jak gofry to tylko z owocami, duuużo owoców, a najlepsze od babci. I niekoniecznie latem, bo nadmiar ich wokół zniechęca do jedzenia:D Najlepsze zimą, jak zimno, brzydko i chce się lata.

  • Reply MakeCooking 23 sierpnia 2012 at 12:17

    Najlepsze są gofry na słodko, można je polać różnorodnymi polewami: truskawkową, toffi, czekoladową, itd, do tego bita śmietana (nie oszczędzamy :), owoce, mogą też być lody.
    Druga opcja, którą też uwielbiam to gofry na słono. Można je podać z pomidorem, serem, szynką, papryką.Dodatkiem mogą być sosy:czosnkowy, pomidorowy, itd.
    Myślę, że takie gofry wprawią w zachwyt każdego smakosza:)
    Jak gofry to z mężem, najlepiej smakują w domowym zaciszu:)

  • Reply kuchenny bałagan 23 sierpnia 2012 at 14:01

    Ten komentarz został usunięty przez autora.

  • Reply kuchenny bałagan 23 sierpnia 2012 at 14:03

    Jeśli gofry to domowe, z dużą ilością nektarynek i jagód i z bitą śmietaną, jedzone nad jeziorem z kieliszkiem Baileysa 🙂

  • Reply Ola 23 sierpnia 2012 at 15:07

    Pracowałam w lodziarni, spisałam przepis na gofry, dostosowałam liczbę składników do swoich potrzeb, CZYLI:
    Słodkie, delikatne, puszyste i zarazem chrupiące gofry niczym z budki na promenadzie podawane w domowym zaciszu ;D klasycznie: bita śmietana i polewa czekoladowa 🙂

  • Reply Szybkie gotowanie 23 sierpnia 2012 at 15:55

    Uwielbiam z duuuużą ilością czekolady a na to owoce (jagody/maliny) lub dżem jagodowy, mniammmm:)

    • Reply Szybkie gotowanie 23 sierpnia 2012 at 15:56

      gdzie: wieczorową porą, na tarasie przy lampionach i słuchajac cykania świerszczy…

  • Reply Ola 23 sierpnia 2012 at 16:08

    Jeśli gofry to koniecznie z bitą śmietaną i podwójną porcją owoców (jagód, malin i truskawek). Gdzie? Nie ma to znaczenia, ale jedzone w doborowym towarzystwie smakują niebiańsko nawet bez powyższych dodatków 🙂

    olusia23@poczta.onet.pl

  • Reply Małgorzata sz. 23 sierpnia 2012 at 19:14

    Jeśli gofry to pyszne świeżutkie chrupiące złociste zaserwowane przez moje znajome z Cofee Heaven które doskonale znają moje upodobania i zawsze mój deser jest idealny.Tzn.z małą ilością bitej śmietany a z dużą ilością wiśni (frużeliny) oraz świeżych owoców takich jak borówki truskawki i maliny :)oraz dodatkowym tajnym składnikiem jakim jest serce które wkładają w zrobienie gofrów o czym świadczą duże kolejki po gofry 🙂

  • Reply Edith 23 sierpnia 2012 at 19:33

    Moje gofry robione w domu z dżemem wiśniowym także mojej roboty 🙂 uwielbiaaam 🙂
    ale jeśli miałabym wskazać gdzie smakowały mi najbardziej to: Chocolaterie w Zamościu na Rynku – robią tam pyszne gofry z owocami i bitą śmietaną 🙂 rozmarzyłam się.

  • Reply katie 23 sierpnia 2012 at 19:59

    Jeżeli gofery to robione przez kolegę Tomka, z frużeliną i jedzone podczas ratowania świata przed Cthulhu, czyli jak gram w gry planszowe 🙂

  • Reply Ostra Na Słodko 23 sierpnia 2012 at 20:34

    A jaaaaa …. że kalorii nigdy nie mam dośc … i słodkiego nigdy za wiele …. to uwielbiam takie z gęstą bitą śmietaną i dużą ilością słodkich owoców – obowiązkowo ananasy i brzoskwienie … truskawki ( lubię takie z syropu ) … kawałki winogrona … posypane jagodami …. a na to jeszcze starta czekolada i wiórki kokosowe!

    Niebo w gębie!!!

    A najlepiej smakują nad morzem – w Łukęcinie ..

    Jeżdżę od lat … wcinam od lat … i nigdy nie mam ich dośc! 😀

    Kurde głodna się zrobiłam 😀

  • Reply Paula Rogóż 23 sierpnia 2012 at 20:59

    Jeśli gofry to tylko…
    Tylko te domowe
    Nie odgrzewane
    Nie sztuczne
    Jeśli gofry to tylko…
    te z sosem czekoladowym i bitą śmietaną .
    Jeśli gofry to tylko…
    robiąc je z uśmiechem 🙂

  • Reply Marcjanna 24 sierpnia 2012 at 00:01

    Jeśli gofry to tylko nad morzem, cieplutkie z borówką w każdym zagłębieniu:)
    marcjanna.d@gmail.com

  • Reply Magda 28 sierpnia 2012 at 15:19

    aa kiedy wyniki będą?:)

  • Zostaw komentarz