
Placki z jabłkami
Placki z jabłkami są proste w przygotowaniu, a ich smak i aromat zachwyca! W sam raz na ciemne i…
29 października 2018Placki z jabłkami są proste w przygotowaniu, a ich smak i aromat zachwyca! W sam raz na ciemne i…
29 października 2018Buddha bowl z kurczakiem i ananasem. Miska szczęścia i kolorów. Składników pożywnych i smacznych. Przygotowana tak miska wygląda pięknie…
16 października 2018Ciastka z twarogu z brzoskwiniami, które przygotujecie nawet w niedzielny poranek (zupełnie jak ja!). Z dodatkiem margaryny, nie masła,…
12 października 2018Makaron ryżowy z warzywami w formie buddha bowl sprawdza się doskonale! Jeśli szukacie inspiracji z przepisami do pracy, to…
9 października 2018Wegańskie pralinki (jak Ferrero Rocher) to moja odpowiedź na wieczną chęć “na coś słodkiego” podczas jesiennych i pochmurnych dni.…
8 października 2018Wegańskie ciastka czekoladowe (GF) – jak ja chciałam Wam ten przepis pokazać! Jak dawno żadnego, serio! Ciastka są absolutnie…
1 października 2018Wegański deser dyniowy bazuje na 2 głównych składnikach i dodatkach, które podkreślają ten jesienny, delikatny i słodki smak. Jeśli…
26 września 2018Wegańskie babeczki dyniowe (GF) – przygotowane z mąki gryczanej, z dodatkiem sojowego mleka i syropu z agawy. Cudownie pachnące…
24 września 2018Ha! Mam Was! Znów gofry, ale tym razem wytrawne! Na słono, ze słonymi dodatkami. Pachną tak, że aż na…
20 września 2018Gofry? Ja kocham gofry! Takie, które mogę jeść bez wyrzutów sumienia jeszcze bardziej! A te, które dla Was dziś…
17 września 2018Najpyszniejsze wegańskie ciasto marchewkowe (GF, bez cukru), jakie przygotowałam! Wilgotne, aromatyczne, miękkie, sycące i przepyszne. Słodkie i delikatne, mocno…
13 września 2018Lasagne zawsze wydawała mi się daniem pochłaniającym dużo czasu. Przygotowanie sosu, mięsa, beszamelu, makaronu – każdy z tych elementów…
11 września 2018