
Wegańskie MONTE
Wegańskie Monte, które przygotowałam w weekend zachwyciło mnie totalnie! Smak, konsystencja, wygląd – wszystko to wpasowało się w moje…
5 lutego 2019Wegańskie Monte, które przygotowałam w weekend zachwyciło mnie totalnie! Smak, konsystencja, wygląd – wszystko to wpasowało się w moje…
5 lutego 2019Buddha bowl z kurczakiem i ananasem. Miska szczęścia i kolorów. Składników pożywnych i smacznych. Przygotowana tak miska wygląda pięknie…
16 października 2018Makaron ryżowy z warzywami w formie buddha bowl sprawdza się doskonale! Jeśli szukacie inspiracji z przepisami do pracy, to…
9 października 2018Wegańskie pralinki (jak Ferrero Rocher) to moja odpowiedź na wieczną chęć „na coś słodkiego” podczas jesiennych i pochmurnych dni.…
8 października 2018Wegańskie babeczki dyniowe (GF) – przygotowane z mąki gryczanej, z dodatkiem sojowego mleka i syropu z agawy. Cudownie pachnące…
24 września 2018Ha! Mam Was! Znów gofry, ale tym razem wytrawne! Na słono, ze słonymi dodatkami. Pachną tak, że aż na…
20 września 2018Gofry? Ja kocham gofry! Takie, które mogę jeść bez wyrzutów sumienia jeszcze bardziej! A te, które dla Was dziś…
17 września 2018Najpyszniejsze wegańskie ciasto marchewkowe (GF, bez cukru), jakie przygotowałam! Wilgotne, aromatyczne, miękkie, sycące i przepyszne. Słodkie i delikatne, mocno…
13 września 2018Sernik z jagodami w wydaniu fit. Zdrowy sernik oznacza to, że nie ma w nim dodatkowego tłuszczu czy słodzików.…
6 września 2018Moje wegańskie ciasto jogurtowe ze śliwkami jest spełnieniem marzeń. Przygotowałam go z myślą o osobach będących na diecie wegańskiej,…
1 sierpnia 2018Chlebek bananowy zdrowy jest wypiekiem doskonałym. Jest lekko słodki, delikatny – świetnie smakuje bez dodatków, jak i z dużą…
27 lipca 2018Wegańskie bułeczki scones są przepyszne! Jadłam je wielokrotnie – głownie przygotowując sama, tylko raz zdarzyło mi się zjeść prawdziwe…
23 lipca 2018