
Chleb z żurawiną (krok po kroku)
Chleb na drożdżach – mój ulubiony wypiek. Prosty, smaczny. Nie musicie się martwić zakwasem czy długimi godzinami przygotowania go.…
5 grudnia 2018Chleb na drożdżach – mój ulubiony wypiek. Prosty, smaczny. Nie musicie się martwić zakwasem czy długimi godzinami przygotowania go.…
5 grudnia 2018To się nazywa spontan 🙂 Dziś Halloween więc przygotowałam paluchy wiedźmy, które zarówno ja i Michał zabraliśmy do pracy.…
31 października 2018Niesamowity smak klasycznego chili con carne. Rozgrzewające i sycące danie w sam raz na jesień. Możecie podać je z…
30 października 2018Placki z jabłkami są proste w przygotowaniu, a ich smak i aromat zachwyca! W sam raz na ciemne i…
29 października 2018Buddha bowl z kurczakiem i ananasem. Miska szczęścia i kolorów. Składników pożywnych i smacznych. Przygotowana tak miska wygląda pięknie…
16 października 2018Ciastka z twarogu z brzoskwiniami, które przygotujecie nawet w niedzielny poranek (zupełnie jak ja!). Z dodatkiem margaryny, nie masła,…
12 października 2018Makaron ryżowy z warzywami w formie buddha bowl sprawdza się doskonale! Jeśli szukacie inspiracji z przepisami do pracy, to…
9 października 2018Wegańskie pralinki (jak Ferrero Rocher) to moja odpowiedź na wieczną chęć “na coś słodkiego” podczas jesiennych i pochmurnych dni.…
8 października 2018“Kulinarnie Mocni” znaczy jacy? Tacy, którzy potrafią przygotować posiłek z łatwo dostępnych produktów, nie spędzają wielu godzin na szukaniu…
4 października 2018Wegańskie ciastka czekoladowe (GF) – jak ja chciałam Wam ten przepis pokazać! Jak dawno żadnego, serio! Ciastka są absolutnie…
1 października 2018Wegański deser dyniowy bazuje na 2 głównych składnikach i dodatkach, które podkreślają ten jesienny, delikatny i słodki smak. Jeśli…
26 września 2018Wegańskie babeczki dyniowe (GF) – przygotowane z mąki gryczanej, z dodatkiem sojowego mleka i syropu z agawy. Cudownie pachnące…
24 września 2018